Junior Management Assistant

De Duizendpoot die Alles Doet (32-40 uur)

Hey daar, dynamische duizendpoot! Ben jij klaar om je mouwen op te stropen en rol van Junior Management Assistant met een flinke dosis pit te vervullen? Als je goed kunt luisteren – en dan bedoelen we luisteren naar twintig dingen tegelijk – en als je alles onthoudt, dan ben jij de superheld die we nodig hebben.

Als Junior Management Assistant kom je terecht in het epicentrum van onze organisatie, waar jij samen met je partner in crime, Ynske, de directie onder je vleugels neemt. Geen een dag is hetzelfde bij VBE & MSA Group, maar dat is juist waar jij van houdt. Ben jij er klaar voor om een glansrol te spelen in ons bedrijf?

We verwachten van jou dat je kunt schakelen als een pro, van het organiseren van een bedrijfsevenement naar het boeken van een zakenreis. Jij bent de spin in ons web, jij blijft de rust zelve, zelfs in de grootste chaos. Je hebt ervaring in dit soort werk, en communicatie zit in je DNA. Klantvriendelijk? Samenwerken? Natuurlijk, dat zijn jouw tweede namen. Je ziet er representatief uit en proactief denken is jouw tweede natuur. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal. MBO/HBO-niveau en een paar jaar ervaring in een soortgelijke functie? Check! Oh, en je bent niet bang om initiatief te nemen.

Maar wat ga je precies doen als Junior Management Assistant?

Nou, je wordt ons visitekaartje. Je beheert de agenda, notuleert als een pro, organiseert vergaderingen en verwelkomt iedereen met een glimlach. Je ondersteunt bij projecten, regelt zakenreizen, organiseert legendarische bedrijfsfeesten en evenementen en je bent verantwoordelijk voor het beheer van ons wagenpark en documenten. Elke dag is anders en je hebt een super veelzijdig takenpakket.

Belangrijk: Vrijdag is jouw vaste werkdag. Voor de andere dagen kun je in overleg je planning maken. We zijn flexibel!

En wat krijg jij in ruil?

  • Een topwerkomgeving binnen een ambitieuze en financieel kerngezonde organisatie.
  • Een gezellige werksfeer met toppers van collega’s.
  • Een uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden.
  • Een bedrijfscultuur die allesbehalve stijf is; hier houden we van openheid en no-nonsense.
  • De leukste borrels en bedrijfsuitjes, beloofd!

 

Klinkt dit als jouw droombaan? Wij hopen van wel! Stuur je sollicitatie, inclusief CV naar HR@vbemsagroup.com.